T’OFERIM LA NOSTRA AJUDA PER RESOLDRE TOTS ELS PROBLEMES

Altadill Electrodomèstics es dedica des de l’any 1995 a la venta i reparació d’electrodomèstics i electrònica de consum. Avui dia disposa de l’exposició més important de les Terres de l’Ebre amb 1.000 m2 d’exposició i 1600 m2 d’instal·lacions. El desig per millorar dia a dia y el desig per adaptar-se a les noves necessitats i tendències de mercat han fet que Altadill aposti per la incorporació de les tecnologies més  avançades, disposant d’un ampli i renovat catàleg de productes en continua actualització, de productes de última generació als millors preus.

Per poder oferir el millor servei és necessari disposar d’un bon departament tècnic propi, format per personal qualificat, que pugui respondre ràpida i professionalment a totes les teves necessitats. Això s’aconsegueix apostant per una alta formació de tots els nostres treballadors, amb els principals fabricants d’electrodomèstics, certificacions de categories d’alt nivell, i renovacions continuats dels mateixos, en els quals sempre participa Altadill, que pensa que és peça indispensable i fonamental per als fonaments d’un bon servei tècnic.

El principal objectiu de COMECS (Comercial Electrodomèstics Catalunya Sud) és formar part d’un grup de compra a nivell nacional que ens garanteixi poder oferir als nostres clients, un sortit de productes i serveis de les principals marques d’electrodomèstics i electrònica de consum, que ens permeti competir amb garantia en el mercat, mitjançant la relació qualitat/preu i el menor cost d’intermediació, afegint valor gràcies a una atenció individualitzada basada en la plena satisfacció en funció del perfil de cada client.

Altadill Electrodomèstics disposa i ofereix a tots els possibles clients de l’estat Espanyol l’enviament de tot tipus d’electrodomèstics i electrònica de consum. Aquest canal de mercat proporciona atenció al client personalitzada i professional, així com també a través de xarxes socials i correu electrònic. Si vols trobar els millors preus amb el millor servei Electro Premium és la teva millor opció, fes la teva compra des de casa i beneficiat del transport en 48/72 hores, de finançament sense interessos, de pagament segur i ràpid i de molt més.

Les millors solucions Als millors preus. Prova’ns.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Gama blanca

Comptem amb una gran exposició de frigorífics, congeladors verticals i horitzontals, rentadores, assecadores, rentavaixelles, forns, cuines, vitroceràmiques, etc.

Gama marró

Si el que vols és gaudir de la millor imatge tens que passar per la nostra botiga, t’explicarem detalladament el que necessites per complir les expectatives més exigents.

Aire acondicionat

Dins d’Altadill també podràs trobar un gran sortit de models i tipus d’aire acondicionat, i si el que vols és un pressupost, nosaltres tel presentem sense compromís.