info@altadill.com 977 51 07 92

COMECS

Electrodomèstics COMECS
COMECS2

 

COMECS

 
COMECS (Comercial Electrodomèstics Catalunya Sud) és un servei especialment dedicat per als professionals del sector. Aquest servei es caracteritza per la fàcil compra dels electrodomèstics, sabent en tot moment l’stock que hi ha. Mitjançant la intranet creada expressament per a tots els professionals podem realitzar la comanda d’una manera ràpida, senzilla, i a qualsevol hora del dia, fent així que la gestió del procés es simplifiqui i que l’entrega sigui amb el menor temps possible.
 
Per poder gaudir d’aquest servei pots accedir a la intranet amb el teu nom d’usuari i contrasenya. Es pot accedir a la Intranet a través del següent enllaç:
 

En cas de no tenir la clau d’accés, pots contactar amb nosaltres per a la creació d’aquesta mitjançant el següent formulari:

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

“De conformitat amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, autoritzo la inclusió de les meves dades en un fitxer del qual és titular ALTADILL SL, i que aquestes siguin utilitzades per a la finalitat de la gestió comercial i l'enviament de comunicacions dels nostres productes i/o serveis. De la mateixa manera, declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com de revocació del consentiment prèviament acceptat, que podré exercir en el domicili de ALTADILL SL, a Sebastià Joan Arbó, 4 - baixos 43500 Tortosa (TARRAGONA), o bé enviant un missatge a l’adreça de correu electrònic info@altadill.com.” Per continuar vostè ha d’acceptar que ha llegit i està d’acord amb la clàusula anterior.