info@altadill.com 977 51 07 92

Altadill

A la nostra botiga podràs trobar una gran varietat d’electrodomèstics a un preu realment baix, així com el millor assessorament personal. Contem amb una exposició de més de 1000 articles que podràs aconseguir a l’instant.

El millor preu garantitzat

Has trobat un preu mes baix en algun producte que tenim a la nostra botiga? Nosaltres ho millorem i et garantim el preu mes baix! Informa’t a la nostra botiga.

Exposició Altadill 1
Exposició Altadill 2

 

Servei de reparació

Altadill Electrodomèstics proporciona als seus clients un servei de reparació propi, fent així que les avaries que podem tenir a casa nostra puguin ser solucionades amb el menor temps possible. Nosaltres et gestionem tot el procés de la garantia per a que no tinguis que preocupar-te per res!

Servei d’instal·lació

El servei d’instal·lació et dona la possibilitat de tenir el teu nou electrodomèstic instal·lat a casa, sense tenir que preocupar-te de res. Aquest servei incliu la connexió del nou electrodomèstic i la explicació del funcionament del mateix, és un servei gratuït!

Distribuïdor oficial de Canal+

Donem un servei distribuïdor oficial de Canal+, som nosaltres qui ens encarreguem de donar-te d’alta i d’instal·lar-te tot el necessari per a que puguis gaudir de la millor qualitat televisiva. Pots trobar mes detalls a la fitxa de Canal+.

Servei d’instal·lació de mobles de cuina

En aquest servei volem donar les màximes facilitats per si vols crear la cuina amb els millors productes del mercat. Nosaltres ens encarreguem de trobar-te el millor material per la teva nova cuina. No et preocupis de res! Informa’t i demana per aquest servei a l’apartat de contacte.

 

Marques Altadill Electrodomèstics