info@altadill.com 977 51 07 92

Qui som

Altadill Electrodomèstics és una empresa que resideix a la ciutat de Tortosa des de 1998 amb una elevada d’experiència en el sector. A Altadill Electrodomèstics posem a la teva disposició una cuidada selecció de productes de les principals marques d’electrodomèstics existents al mercat, especialment dissenyats per a tu.

Sobre Altadill Electrodomèstics

Compta amb botiga física i online, oferint la major qualitat de productes i marques, la més àmplia cobertura geogràfica i una elevada quantitat de clients que ja han estat assessorats pels millors tècnics del mercat.

T’oferim les últimes novetats en electrodomèstics per a la llar, en imatge i so, en entreteniment, en cura personal, en calefacció, en aire condicionat, en moble de cuina, en fotografia, en telecomunicacions i en productes multimèdia.

Per a l’elecció del producte que desitges, comptaràs en tot moment amb l’assessorament dels nostres consultors-venedors que t’ajudaran a triar el producte que millor s’adapti a les teves necessitats, amb la millor professionalitat i experiència.

 

Altadill Electrodomèstics

LA COMPRA MÉS INTEL·LIGENT